Näin rakennat suolahuoneen

Suolanhuoneen voi rakentaa lähes kaikkialle; omakotitaloon, hotelliin, kylpylään, kauneushoitolaan, uimalaan, hiihtokeskukseen, hoitolaan tai muuhun vastaavaan.

Tilalta vaaditaan suhteellisen suoraa lattiaa, riittävää ilmanvaihtoa ja valovirtapistoketta läheisyydessä. Tärkein vaatimus tilalle on riittävän pieni ilmankosteus. Tilan läheisyydessä ei saa olla mitään kosteuden lähdettä.

Suolahuone rakennetaan nykyään, lähes poikkeuksetta paikalle tuotavista elementeistä. Tällöin mahdollisessa muuttotilanteessa ei tarvitse rikkoa rakennuksen osia. Helpottaa rakentamista ja mahdollista purkamista esim. vuokrakiinteistöissä.

Aikaa vievin vaihe on sisäseinien suolaaminen.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin, joita aihe herättää. Mikäli olet kiinnostunut suolahuoneen rakentamisesta, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Suolahuoneen räätälöinti

Suolahuonetta on mahdollista tuunata erilaisilla valoilla, koristeilla tai muodoilla. Mikäli sinulla on erityisiä toiveita huoneen varusteista tai muodoista niin muista ottaa asia puheeksi arviointikäynnillä

Mahdollisuus myös tee-se-itse -malliin.

Valmiit suolahuonemallit

Valikoimassamme on useita valmiita 1 hengen, 2–3 hengen suolahuoneita.

Valmiit mallit toimitetaan elementteinä. Tällöin rungon kasaaminen on helppoa myös itse.

Generaattorit

Valmistamme itse kaikki suolageneraattorimme Hämeenlinnassa. Mira – mallistomme on ainoa Suomessa valmistettu suolageneraattori.